Jom Buat Duit Semudah ABC Dengan Sistem JutawanApp



Daripada: Introducer Anda, Maddrich99, Pulau Pinang, Malaysia.
Tarikh:

SELAMAT DATANG KE BLOG JUTAWAN APP

Salam Sejahtera:

Terima Kasih kerana respon pada iklan saya Buat Duit Dengan Robot Jutawan App yang sedang hangat diperkatakan - Robot Auto Promote yang Automatik. Boleh buat duit secara santai Ribu Ribuan setiap bulan Tanpa Gagal. Income dari RM200 ke atas Sehari. woww...memang Hebat...Mantop!

Anda telah sampai kesini menerusi link samada dari Facebook, iklan-iklan, google, search engine, wassap groups atau media sosial. Anda telah sampai pada tempat yang Betul, Masa Yang Betul dan jika anda Bebetul Berhasrat mencari source atau program yang Betul untuk buat income sampingan maka anda telah sampai di tempat yang BETUL.

Terima Kasih sekali lagi kerana anda sudi memberi masa beberapa minit yang sangat beharga itu untuk melihat dan meneliti info-info saya disini. Sila Skrol hingga ke bahagian bawah sekali supaya anda dapat memahami dengan tepat berkaitan Jutawan App ini. Dan supaya dengan itu anda mendapat Penglihatan yang Positif Bagaimana Jutawan app ini Berfungsi Menjana Wang Buat Anda.



Jutawan App adalah hasil buah tangan Sifu Mohd Afiq Danial yang telah berjaya menjadi JUTAWAN dalam Usia Sangat Muda iaitu 29 Tahun. Syabbas Tuan Afiq. You Are The BEST.

Sekarang tiba masa untuk kita pulak untuk merebut peluang untuk buat duit banyak-banyak dengan menggunakan hasil kepintaran Tuan Afiq tanpa berlengah lagi. Masa itu Emas.

Jutawan App adalah satu Aplikasi Terbaru/Terkini untuk membolehkan anda menjana wang tanpa perlu membuat persediaan yang banyak dan rumit. Anda hanya perlu Order, Download, Install, Set & Start. Dan anda telah boleh memulakan penjanaan wang. Wang bertubi2 masuk ke akaun bank yang anda sendiri tentukan pada setiap Isnin dan Khamis secara Tetap Tanpa Keraguan.

Aplikasi Robot Jutawan App adalah satu software atau aplikasi robot yang telah diolah untuk membuat promosi iklan yang bergerak secara automatik mencari loophole pada aplikasi2 email menerusi less secure apps access pada semua server email yg berlambak tu.

Dengan keupayaan itu ia boleh buat promosi iklan pada ramai prospek yg anda tidak kenali. Prospek setelah melihat iklan anda tersebut berasa teruja lalu membuat order dimana dari order tersebut anda dapat komisyen atau dapat jualan jika anda promosikan produk anda sendiri.

Ia ada banyak ciri keupayaan yg tidak ada pada apps lain yang sewaktu dengannya spt promote blaster dan lain2..Jika anda beli baru anda akan tahu keupayaannya yang sepenuhnya menerusi ebook panduan yg disertakan bersama download. Order Sekarang Utk Download.

Harga jualan yang admin letak amatlah rendah jika dinilai dari segi keberkesanan dan keupayaannya yang terhebat itu.
Official web -  http://j.mp/2wp9HMV.

ANDA WAJIB MEMILIKI JUTAWAN APP INI JIKA ANDA MEMANG BEBETUL MAHUKAN INCOME YANG LEBAT, SANTAI & HEBAT TANPA PERLU BERSESAK-SESAK DALAM TRAFIK JEM SETIAP PAGI. TANPA PERLU KELUAR RUMAH PUN!


LIHAT CIRI2 JUTAWAN APP


1) Modal Rendah - Hanya RM390 untuk order. Bayaran dibuat terus kepada Admin menerusi akaun bank admin yang diberikan khusus untuk anda setelah anda buat pendaftaran tempahan Jutawan App menerusi borang tempahan dari link introducer atau penaja anda. Anda daftar dulu kemudian baru anda buat bayaran.

2) Komisyen Jutawan App sangat hebat - komisyen tertinggi yang pernah diberikan . Belom ada yang mengatasi komisyen Jutawan App sehinggi kini - RM200 bagi setiap transaksi yang berlaku dari link ID anda.

3) Secara Default Jutawan App mempromosikan / mengiklankan Produk Admin ia itu Jutawan App itu sendiri di mana anda dibayar komisyen seperti diatas bagi setiap sale yang berjaya.

4) Secara Amnya anda boleh menggunakan Jutawan App untuk mempromosikan / mengiklankan apa jua produk anda sendiri dan kaut semua hasil jualan/keuntungan anda tanpa berkongsi dengan Admin atau sesiapa pun.

5) Anda diberikan ebook khusus sebagai panduan untuk menjalankan Jutawan App di mana panduan ini diupgrade oleh admin dari semasa ke semasa bagi meningkatkan keberkesanan Bisnes anda.

6) Jutawan App Menyediakan pelbagai Tools yang boleh anda gunakan bagi mempertingkatkan promosi iklan dan jualan anda. Diantaranya tool untuk mendapatkan prospek yang siap sedia dimasukkan sebagai konteks dalam fon anda bagi memudahkan anda mempromosikan apa-apa produk yang ingin anda pasarkan.

7)  Jutawan App bukan skim cepat kaya, skim ponzi, skim piramid atau skim mlm, atau pelaburan saham dan sebagainya TETAPI Ia adalah sebuah Aplikasi Robot Automatik yang membantu anda dengan cepat sekali menjana wang tanpa gagal. Minima RM200 ke RM600 sehari tanpa anda sedari atau tanpa perlu bekerja keras membanting tulang empat kerat.

8)  Income dari Jutawan App adalah Halal di sisi Agama dan Undang-Undang. Ia adalah sebuah Perniagaan Yang Sah dan Bersih. Ia adalah sebuah bisnes konvensional yang telus. Anda dibayar komisyen bagi setiap transaksi jualan yang terjadi dari link anda.

9)  Jutawan App ini adalah juga Sharing Tool Yang Powerful lagi Ajaib yang membolehkan anda mempromosikan atau mengiklankan apa-apa sahaja produk anda atau program-program yang anda sertai kepada beribu-ribu orang yang samada yang anda kenali atau tak kenali secara automatik dengan sekali KLIK saja.

10)  Sebenarnya IA sebuah Aplikasi Rahsia untuk Menjana Pendapatan dengan cepat dan banyak bagi Menyelesaikan Kemelut atau Masalah Kewangan anda untuk Selamanya.

11)  Aplikasi telefon bimbit luar biasa ini TIDAK akan dapat anda perolehi di mana-mana pun samada di Google Playstore, IOS atau dari mana-mana portal lain pun. Anda hanya dapat memperolehinya dengan membuat tempahan order dari link id saya di jutawanapp dot com. - Anda boleh lihat cara2 untuk buat tempahan order seperti tertera dibawah:


Ebook Panduan - Disertakan Sekali Bersama Download 




Login Untuk Masuk Ke Robot Jutawan App


Tool Untuk Dapatkan Orang Atau Prospeks


Prospeks Siap Dimasukkan Ke Konteks Fon Anda


Income Terus Masuk Bank


Income Terkini






Bukti Income Jutawan App
INI BETUL TAU BUKAN AUTA




CARA DAFTAR DAN ORDER JUTAWAN APP

1)  Anda perlukan introducer atau penaja untuk mendaftar. Oleh kerana anda telah sampai ke laman saya maka sewajarnyalah saya sebagai introducer atau penaja anda. Oleh itu anda pastikan Kod Penaja Anda tertera maddrich99. Bukan ditinggalkan kosong atau dimasukkan penaja lain. Kejujuran adalah penting bagi memperolehi Rezki yang Berkat.

2)  Untuk ke laman Pendaftaran Sila Klik  Banner yang berkelip diatas tu atau yang berkelip dibawah ini dan anda akan dibawa kelaman Official Jutawan App dot com link saya dan saya sebagai introducer anda. Baca dulu laman web tersebut dan terus Skrol kebawah hingga anda jumpa Button TEMPAH SEKARANG yang berkelip2 dibawah ini dan KLIK button tersebut untuk mengisikan borang daftar tempahan.


3)  Pada borang daftar tempahan terus isikan nama penuh anda serta email yang masih berfungsi dan belom pernah digunakan untuk mendaftar dilaman jutawan app ini kerana email yg telah didaftarkan sebelum ini dengan orang lain sudah tak boleh digunakan lagi. Pastikan Kod Penaja adalah maddrich99 dan isikan kod Captcha bagi tepat kemudian baru klik SUBMIT.

4)  Lepas Klik submit - Sila login ke email yang anda gunakan untuk daftar tadi dan cari email dari Afiq@jutawanapp.com dan buka email tersebut. Anda akan lihat link biru, satu di atas dan satu lagi di bawahnya. Klik link biru yang di atas tersebut dan anda akan dibawa ke laman di mana akaun bank admin tertera.

5)  Kemudian terus buat bank in atau online transfer atau deposit tunai kepada akaun Admin tersebut dan jangan bertangguh lama-lama. Jumlah yang perlu dibank in adalah RM390.

6)  Selepas buat bank in terus login ke email anda tadi dan klik pulak pada link biru kedua dan anda akan dibawa ke laman borang notifikasi bayaran. Semua maklumat anda telah ada disitu. Anda cuma perlu isikan tarikh bayaran, masa bayaran, lokasi bayaran dibuat serta cara bayaran dibuat samada online transfer, CDM atau mesin ATM. Kemudian upload resit bayaran bank in anda sebagai bukti bayaran anda pada ruang upload disitu. Masukkan Kod Captcha yang tepat kemudian Klik Submit.

7)  Selepas klik submit anda terus login pada email anda dan lihat jawapan balas daripada Admin. Jika Admin telah menerima notifikasi bayaran tersebut anda diberitahu untuk menunggu dalam masa 24 jam untuk menerima link dan password untuk download dan install.

8)  Admin akan verify bayaran anda dan Sekiranya tiada masalah pada bayaran anda Admin akan berikan link untuk download beserta username dan password untuk anda download dan installkan Robot Jutawan App Di fon anda. 

9)  Semasa Download - Elok anda download dulu ebook panduan. Baca sampai faham dan hadam kemudian barulah install Robot Jutawan App supaya anda tidak mengalami masalah nanti.

10)  Jika ada terdapat masalah atau timbul masalah anda boleh terus konteks admin dari link ini KLIK UNTUK KONTEKS ADMIN

11)  Atau anda boleh juga hubungi saya.

BAGAIMANA  ROBOT BEKERJA






SELAMAT MAJU JAYA BERSAMA JUTAWAN APP



REVIEWS JUTAWAN APP


REVIEW 1:
AMARAN UNTUK PENGGUNA ANDROID: JANGAN INSTALL APPLIKASI JUTAWAN APP JIKA ANDA TIDAK MAHU GENERATE SIDE INCOME DENGAN SMARTPHONE ANDROID ANDA
.
Pasti ramai yang tertanya-tanya adakah applikasi Jutawan App ini penipu @ scammer kan?
.

Rileks La Bro, jangan gelabah dan cepat menghukum kalau anda tak tahu apa itu Jutawan App. Kalau anda tahu istilah Affiliate, anda pasti akan kagum bagaimana anak Malaysia boleh menghasilkan applikasi canggih Jutawan App ini 😉
.
Ya, Jutawan App sebenarnya menggunakan Robot yang telah disetkan algorithm yang akan mempromosikan link Affiliate anda secara automatik. Anda hanya perlu set beberapa parameter sahaja dan kemudian biarkan robot ini melakukan tugas promosi untuk anda. Robot ini akan bekerja 24 jam sehari, 7 hari seminggu dan ia mengikut kehendak anda asalkan ia berhubung dengan talian internet!
.
Sekiranya ada pembelian yang dibuat melalui link anda, anda akan mendapat komisen dari pemilik produk yang anda iklankan.
.
Nampak tak betapa besarnya potensi anda untuk mendapat side income dengan applikasi Jutawan App?


#################################




REVIEW 2:
Ingin Menjana Komisyen bersama Kami
Jom Sertai ORDER Jutawan App hari ini.
Tiada produk sendiri dipasarkan? Anda masih boleh jana ribuan ringgit tanpa produk sendiri dengan menyertai program affiliate JutawanApp. Setiap promosi yang berjaya mendapatkan jualan akan dibayar komisen rm200/jualan)

Produk Aplikasi android jutawan app adalah produk yang mempunyai permintaan sepanjang masa ini dapat menjaminkan usaha promosi anda lebih mudah mendapat komisen
jom lihat sedikit review bagaimana fungsi app ni..

Aktif Jalankan kedua² cara promosi " JApp " ni utk dapatkan komisen
1. Setting ROBOT anda, autopost iklan akan dihantar secara OTOMATIK kepada pengguna melalui email, kira Robot carikan juga customer utk anda. sekiranya pengguna email membuka email yg dihantar oleh ROBOT, ada yg buat tempahan serta bayaran pembelian aplikasi ini anda dapat komisen RM200 setiap aplikasi yang terjual..walaupun bukan anda yg promosikan.
2. Promosikan link affiliate anda di laman sosial.. Bila ada pengguna android Buat tempahan dan beli aplikasi ajaib ini melalui link affiliate anda, secara otomatik dptlah komisen rm200 hasil 1 aplikasi yg terjual.. Kalau sehari 5 aplikasi? komisen rm1000😱klu sebulan? tak nak kerrrrr bukan tuan afiq minta anda kehulur hilir jual barang..anda cuma share link affiliate anda di media sosial seperti fb,instagram,wechat dll dan buka peluang kepada pengguna android lain utk guna kelebihan aplikasi ini yg tidak terdapat di playstore atau google utk jana income
Sambil anda tunggu hasil dri robot,anda share link affiliate anda juga dilaman sosial..JELAS?
Macamane nak join ?
"baca dan scroll"
Kemudian Klik gmbar *Tempah Sekarang* seperti kat atas tuh...
1) Isikan *Nama Penuh dan Emai serta Kod Captcha* dan submit
2) then awak akan dapat email dri J Apps, cara membuat pembayaran *(maklumat akaun syarikat dan no reference)*
3) setelah buat pembayaran *sila screenshot/resit/bukti pembayaran* & klik link *pengesahan pembayaran*
4) Dah berjaya buat pengesahan pembayaran, tunggu selama 24jam (hari bekerja), then awak akan dpt email utk *download apps j* (follow je step)*kebiasaanya esok hari.
5) bila dah download Apps J dlm hp anda, *setting robot* ikut step yg telah diberikan.
6) untuk dptkan link awak agar prospek *daftar dibawah awak, klik *DUIT EXTRA* dan share pd mana2 pilihan kemudian *copy link*(yg warna biru) siap2 utk kita bt skrip prospekting atau PROMOTE DIMANA2 MEDIA SOCIAL 😉
7) *PALING PENTING*, pastikan org yg kita daftar *di link kita*. Sebarang kesilapan tidak akan dipertanggungjawab.
8) Pastikan *hp dan data internet sentiasa ON 24JAM, supaya robot blh bekerja. Sekiranya hp kehabisan bateri, *START semula robot* apabila hp di onkan.. 😜
🌷Hanya *hp ANDROID dan tab* sahaja yg boleh downloads APPS J ni ye.